Glutenfri Zucchinibrød

Bak glutenfritt brød med squash

Zucchinibrød

Zucchinibrød - nyttig, velsmakende og naturlig glutenfritt.
1 stk brød


Ingredienser:
1 pakke Semper Mix 
3-4 egg
1 ts vaniljesukker
½ squash, revet
1 ss kokosolje
1 ts bakepulver
1 ts kanel
6 ss honning 
 
Slik gjør du:

  1. Formvarm ovnen på 175 °C
  2. Bland egg med vaniljesukker, honning og kokosolje.
  3. Tilsett squash i eggeblandingen og bland i en kjøkkemaskin.
  4. Bland de tørre ingredienser i en skål.
  5. Tilsett de tørre ingredienser i kjøkkemaskin og bland til en jevn deig.
  6. Klipp ett bakepapir som passer til bakeformen.
  7. Lad brødet stå i ovnen i ca 50-60 min. Stikk i brødet for å se om det er ferdig før du tar det ut av ovnen.

Tips! 
Prøv også å bake brødet i mindre former - så får du zucchinimuffins. Passer perfekt med en enkel glasur lavet av kremost.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Zucchinibrød