Glutenfri Skagenfylte minibaguetter Semper

Ingenting slår en skikkelig god skagenrøre. Jo forresten, rekerøre i bagetter!

Skagenfylte minibaguetter

6 stk

1 pk Semper Minibaguetter (hvit eller fiber)
1 kg reker (med skall)
2 ss dill, hakket
1 dl majones
1 dl lett crème fraiche
1/2 ts salt
1 krm sort pepper
1 1/2 ts presset sitron
2 ss finhakket rødløk
gressløk, hakket

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200°C.

  2. Skrell og hakk rekene.

  3. Bland rekene med dill, majones og crème fraiche. Smak til med salt, pepper, presset sitron og rødløk. La røren stå kaldt en stund.

  4. Stek baguettene i ovnen som angitt på pakken. Del bagettene i to og la dem avkjøles litt før du fyller dem med røren.

  5. Topp med gressløk og nyt!

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Skagenfylte minibaguetter