Glutenfri Over-natta-grøt med havre

Perfekt for alle syvsovere. Forberedes kvelden før, så er det bare å åpne kjøleskapet, toppe grøten med valgfrie bær, og en god frokost er servert.

Over-natta-grøt med havre

1 porsjon

1 dl Semper Havregryn
1 dl glutenfri havremelk eller annen melk
1 ss chiafrø
2 ss peanøttsmør
1 ss honning

Forslag til topping:
jordbær, bringebær, skivet banan eller granula

Slik gjør du:

  1. Rør sammen havremelk, chiafrø, peanøttsmør og honning i et kjøkkenglass eller et rent syltetøyglass.

  2. Tilsett havregryn, rør sammen og pass på at havregrynene er helt dekket av melken. Sett lokket på glasset eller dekk til med plastfolie, og la det stå i kjøleskapet over natten.

  3. God morgen! Nå fjerner du lokket, legger på ønsket topping og nyter en god start på dagen.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Over-natta-grøt med havre