Glutenfritt lantbröd

Et rustikt allround-brød, som er godt til salat og suppe, perfekt til bruschetta og varme sandwicher eller når du bare trenger ett enkelt og godt ostesmørbrød.

Landbrød

1 brød

1 pakke Semper Landbrødsmix inkl gjærpakke
3 1/2 dl vann, fingervarmt
1/2 dl olivenolje

Slik gjør du:

  1. Mål vann og olje i en bolle.

  2. Tilsett melmiksen og tørrgjær. Bland godt i en kjøkkenmaskin.

  3. Legg deigen på en stekeplate med bakepapir. Form til ett rundt brød.

  4. La brødet hevet under plastfolie i 30 minuetter. Forvarm ovnen på 250°C

  5. Snitt brødet med en skarp knit. Sett brødet i ovnen og senk temperaturen til 225°C.

  6. Stek i ca 25 minutter.

  7. La børdet avkjøles i noen timer før det skjæres opp.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Landbrød