Glutenfri klassiske kjøttboller

Klassiske deilige kjøttkaker som smaker helt som i gamle dager. Uten gluten og med ekstra høy fiber fra Pofiber.

Klassiske kjøttboller

4 personer

2 ss Pofiber
1 løk
1 stilk selleri
1 fedd hvitløk, finrevet
400 g hakket svinekjøtt eller kalvekjøtt
1 1/2 melk
1 stort egg
1 ts fint salt
Nykvernet pepper
1/2 ts malt allehånde
3 ss nøytral olje
smør til steking

Slik gjør du:

  1. Hakk løk og selleri i en minihakker til det er helt finthakket.

  2. Bland med de resterende ingredienser og rør deigen sammen, det kan enkelt gjøres med en vanlig håndmikser.

  3. Smelt smøret sammen med olje i en stekepanne. Når smøret freses formes kjøttkakene med en spiseksje og legges i stekepannen. Stek med rikelig smør, det gir den beste stekeflaten.

  4. Stek kjøttkakene på alle sider til de har en gyllen farge.

  5. Server dem til middag eller til lunsj med sennep sylteagurk på et godt stykke rugbrød

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Klassiske kjøttboller