Semper Glutenfri Pizza

Klassiske smaker i fin harmoni. Passer perfekt med en rødrutete duk, levende lys og en frisk og god salat.

Italiensk pizza

2 stk

Deig:
4 dl valgfri mix fra Semper
1/2 pk gjær (25 g)
1 1/2 dl lunkent vann
2 ss olje
1/2 ts salt

Topping:
2-3 ss tomatsaus
1 ss olivenolje
1-2 rødløk, skiver
10 oliven
4 tomater, skiver
1/2–1 ts oregano
sort pepper
1 stk. mozzarella skiver
2 dl ost, revet
75 g parmaskinke
ruccola

Slik gjør du:

  1. Ha lunkent vann i en bolle, tilsett gjær og olje. Tilsett mel og rør sammen til en jevn deig. 

  2. La deigen hviler tildekket i 15 min.

  3. Hell deigen på et stekebrett kledd med bakepapir og del den i to. Formes med hendene til runde flate pizzabunner (1/2 -1 cm tykke). Fukt hendene med vann slik at deigen ikke kleber seg fast.

  4. Smør på tomatsaus og legg på løk, tomater, oliven og mozzarella. Strø ost på toppen.

  5. Stek pizzaen ved 225 °C i 7-10 minutter.

  6. Legg på parmaskinke og ruccula før servering.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Italiensk pizza