Glutenfri Havregrynsgrøt

Grøt er fantastisk! Sunn og velsmakende som den er, enkel å variere og booste med frukt, bær og nøtter.

Havregrynsgrøt

1 porsjon

1 dl Semper Havregryn
2 dl vann
1 krm salt

Tips til smaksboostere:

  • Syrlig og krydret: Topp med revet eple, kanel, mandler og litt honning
  • Søtt og eksotisk: Mos ned en banan i grøten. Topp med skivet fersken og pekannøtter
  • Bær og nøtter: Kok grøten med noen bær (eller bærpulver) for herlig farge, toppe med hakkede valnøtter

Slik gjør du:

  1. Bland vann, havregryn og salt i en kjele.

  2. Kok opp, slå ned varmen, rør om og la koke noen minutter til grøten tykner.

  3. Tilsett valgfri smaksbooster.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Havregrynsgrøt