Glutenfri superfoodpizza

Oppskrift på glutenfri superfoodpizza

Grønn superfoodpizza

Grønn og glutenfri superfoodpizza.

6 små pizza

Pizzadeig:
1/2 dl Semper Pofiber
450 gr blomkål (eller broccoli)
3 egg
havssalt

Grønn topping:
3 never fersk spinat 
2 hvitløksfedd
1/2 dl gresskarfrø
1 dl olivenolje
1 dl Parmesan, revet
1 neve persille
1 squash, i tynne skiver
bladgrønnsaker, karse og ertespirer til topping
2 bokser grønn pesto á 190 g

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen på 200°C.

  2. Del blomkålen og bland til konsistensen ligner coucous (alternativt bruk ferdig blomkålris).

  3. Bland blomkål, egg og Pofiber till en deig. Smak til med salt.

  4. Kjevl ut deigen på bakepapir på to stekeplater. Form 6 små runde pizzaer.

  5. Bak blomkålene i ca 10 minutter til de er gylne i fargen.

  6. Lag samtidig den grønne toppingen ved og blande alle ingrediensene. Skjær squash i tynne skiver.

  7. Ta blomkålen ut av ovnen.

  8.  

    Legg på den grønne toppingen. Fordel en spiseskje med pesto på hver pizza. Topp med squash. Stek i ytterligerer 7–8 minutter.

  9. Topp med vakre bladgrønnsaker.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Grønn superfoodpizza