Glutenfri granola

Stekt granola med smak av kokos, nøtter og kanel.

God morgen-granola

8 dl Semper Havregryn
3 dl kokosflak
2 dl cashewnøtter, grovt hakket
1 dl gresskarkjerner
2 dl mandler, grovt hakket
1 dl linfrø
1/2 dl solsikkekjerner
1 ts kanel
1 ts kardemomme
1 1/2–2 dl kokosolje
1 dl flytende honning

Valgfri booster:
1 ts Superfood-pulver, for eksempel bærpulver
1 ss rå kakao

Obs! Hele solsikkekjerner og linfrø kan inneholde spor av gluten!

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 150°C.

  2. Bland havregryn, kokosflak, cashewnøtter, gresskarkjerner, mandler, linfrø, solsikkekjerner, kanel, kardemomme og eventuelt valgfri booster i en bolle.

  3. Tilsett kokosolje og honning. Bland alt godt sammen slik at alt er dekket av olje og honning.

  4. Ha et tynt lag utover et bakepapir og la det steke i ca. 30 minutter. Rør hvert 10 minutt slik at blandingen får en gyllen farge. La granolaen avkjøles og oppbevar den på et tett glass.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / God morgen-granola