Glutenfritt zucchinibrød

Bak glutenfritt brød med squash.

11 time og 15 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper Mix 
3-4 egg
1 ts vaniljesukker
½ squash, revet
1 ss kokosolje
1 ts bakepulver
1 ts kanel
6 ss honning 

Slik gjør du

  1. Formvarm ovnen på 175 °C
  2. Bland egg med vaniljesukker, honning og kokosolje.
  3. Tilsett squash i eggeblandingen og bland i en kjøkkemaskin.
  4. Bland de tørre ingredienser i en skål.
  5. Tilsett de tørre ingredienser i kjøkkemaskin og bland til en jevn deig.
  6. Klipp ett bakepapir som passer til bakeformen.
  7. Lad brødet stå i ovnen i ca 50-60 min. Stikk i brødet for å se om det er ferdig før du tar det ut av ovnen.

Tips! 
Prøv også å bake brødet i mindre former - så får du zucchinimuffins. Passer perfekt med en enkel glasur lavet av kremost.

Hjem / Oppskrift / Glutenfritt zucchinibrød