Glutenfrie snitter med gravlaks, eple og pepperrot

Spennende kombinasjon av søtt fra eple, salt fra laks og sting fra pepperrot.

Glutenfrie snitter med gravlaks, eple og pepperrot

6 st

3 skiver Semper Mörkt med Fullkorn
2 skiver gravlaks
1 ss gressløk, hakket
1 st eple
50 g smør, romtemperert
en klype havsalt
1 st sitron, skrellet
revet pepperrot

Slik gjør du:

  1. Kantskjær brødet. Skjær så hver skive i to trekanter. 

  2. Visp smør luftig med elektrisk visp. 

  3. Ha smøret på brødet og topp med havsalt, revet sitronskall og pepperrot. 

  4. Hakk eplet fint.

  5. Fordel laksen, det hakkede eplet, gressløken og den andre halvdelen av brødet. Legg sammen brødbitene og sett en tannpirker gjennom.


Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfrie snitter med gravlaks, eple og pepperrot