Glutenfrie skredderkaker

Aller best nybakte, gjerne med god ost og sprø paprika på toppen.

4 stk1 time 15 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pk Semper MixMix med fiberGrov mix eller Fin mix
1/2 dl Semper Pofiber
3,5 dl vann
1/2 dl olje
50 gr gjær
2 ts salt
2 ts brødkrydder
2 ss sirup

Slik gjør du

  1. Varm vann og olje til 37°C og rør ut gjæren i væsken.

  2. Tilsett salt, brødkrydder og sirup. Rør inn Pofiber og melet (spar litt av melet til utbaking)

  3. La deigen heve ca. 20 minutter.

  4. Rør deigen godt sammen og del den i fire. Tykk ut til runde, flate kaker ca. 1 cm tykke.

  5. La brødet etterheve i ca. 20 minutter.

  6. Stekes i ovn ved 225 °C i ca. 20 minutter.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie skredderkaker