Glutenfria lasagnerullar

Fyll med spinat, ricotta og gorgonzola

Glutenfrie lasagneruller

God, annerledes lasagne som passer både til hverdag og fest.

ca 4 personer

1 pakke Semper Lasagneplater, kokte
2 pakker à 250 gr ricotta
3 dl parmesan
2 hvitløksfedd
1 pakke gorgonzola
4 dl spinat
1,5 ss hvitvin
1,5 dl fløte
6 små sopp (valgfritt)
Pepper og salt etter smak

Slik gjør du:

  1. Kok lasagneplatene etter pakkens instrukser.

  2. Hakk soppen og stek i smør til de har fått en fin gyllen farge. Avkjøles.

  3. Bland ricotta, gorgonzola og sopp. Smak til med salt og pepper.

  4. Fordel 1 stor spiseskje med ostblandning på hver lasagneplate.

  5. Topp osteblandingen med spinat.

  6. Rull sammen lasagneplatene og legg dem i en ildfast form.

  7. Forvarm ovnen på 175 °C.

  8. I en kjele: kok opp kremen, hvitvin, hvitløk, salt og pepper. Avkjøles.

  9. Hell sausen over lasagnerullene og riv parmesanosten over.

  10. Gratiner i ovnen i ca 25-30 min.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfrie lasagneruller