Glutenfrie chia coconut cookies

Slå til med kaker til frokost eller mellommåltid, søtet med banan og boostet med chia.

10 stk30 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

4 dl Semper Havregryn
3 ss kokosflak
2 store bananer, moste
3 ss chiafrø
1 ts kanel
en klype havsalt
1/2 dl bringebærsyltetøy (alt. bland frosne bringebær med honning til ønsket konsistens)

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 175°C , og kle et stekebrett med bakepapir.

  2. Bland havregryn og kokosflak til de er litt lett grovmalte.

  3. Rør så inn banan, chiafrø, kanel og salt.

  4. Fordel deigen i 10 kaker på bakepapiret. Trykk så med tommelen på midten av hver kake. Fyll hvert ”hull” med en toppet teskje bringebærsyltetøy.

  5. Stek kakene i ovnen, ca. 10 minutter. La kjøles ned.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie chia coconut cookies