Glutenfrie bananmuffins

Deilige, mumsete og passer som et lite mellommåltid. Tilsett gjerne litt valnøtter for smakens skyld.

20 stk45 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

2 dl Semper Bokhvete og Teff mel
1/2 dl brunt sukker
1 klype salt
1 ts vaniljesukker
1/2 ts bikarbonat
1/2 ts bakepulver
2 dl glutenfri havremelk eller annen melk
1/2 dl rapsolje
1 banan, most
50 gr valnøtter, hakket (valgfritt)

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200°C.

  2. Bland sammen alle de tørre ingrediensene, havremelk og rapsolje og visp til en glatt røre.

  3. Tilsett banan og visp litt til. Tilsett valnøtter om du ønsker det.

  4. Fordel røren i muffinsformene. Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie bananmuffins