Glutenfria baguetter med rökig paprika- & valnötsröra

Forbred smaksløkene på en stor smakseksplosjon.

Glutenfrie baguetter med røykfylt paprika- & valnøttrøre

6 stykker

1 pkt Semper Minibaguetter (hvitt eller fiber)
2 røde paprika
2 ss olivenolje
100 gr valnøtter
1 bunt bladpersille, grov hakket
1 ts paprikapulver
1 ss ferskpresset sitrosaft 
salt og pepper

Slik gjør du: 

  1. Forvarm ovnen på 200°C.

  2. Stek papirkaene hele i ca 15 minutter, til de er myke. Avkjøles. Skrell paprikaene å ta bort kjernene.

  3. Bland med olivenolje til det er en jevn krem.

  4. Hakk valnøtter og persille, bland sammen. Smak til med paprikapulver, sitronsaft, salt og pepper.

  5. Stek minibaguettene i ovnen etter anvisningne på pakken. Avkjøles og deles på langs.

Tips! Del baguettene i bredden i stedenfor på langs for å servere som snitter til forrett.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfrie baguetter med røykfylt paprika- & valnøttrøre