Glutenfri grön lasagne

Lasagne av selvlagd glutenfri pastadeig

Glutenfri vegetarisk lasagne

Enkel og deilig glutenfri vegetarianer (lakto-ovo) lasagna som tar dine gjester med storm.

4 porsjoner

Pastadeig:
3 1/2 dl Semper Mix, Semper Mix med fiber eller Lågprotein Mix
1/2 dl olje
1 dl vann
1 klype salt

Grønnsaksrøre:
2 ss olje
1-2 gule løk i skiver
2 paprika, skåret i biter
1 squash, (200 g) i skiver
1 boks tomater, hakkede
1 dl grønnsaksbuljong
1 hvitløksfedd, presset
2 ts oregano
salt, pepper, revet ost

Bland olje, vann og salt. Bland inn miksen til det er en deig. Del deigen i fire deler og rull ut til en størrelse som passer formen som skal brukes. stek grønnsakene i oljen. Tilsett buljongen, toamter, salt og krydder. Kok under lokk i ca 10 minutter. Smør en ildfast form med olje. Legg en pastaplate i bunnen og hell grønnsaksrøre over. Gjenta annenhver gang. Avslutt med grønnsaker og strø over revet ost. Stek på 200°C i ca 30 minutter.

Tips! Spare tid! Vi har også ferdig lasagneplater som er like gode og bruke.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri vegetarisk lasagne