Sandwichkake med hummus og avocado Pipe

Glutenfri Vegansk Sandwichkake

1-2 pakker Semper Grov XL
Ca 600 gr kremost laget av soya eller havre

Hummus:
250 gr kikerter
2 hvitløksfedd
4 ss sitronsaft
1 ss spisskummen
1 dl olivenolje
1,5 dl vann (ca)
Salt og pepper
Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og krydre med salt og pepper.

Tzatziki:
2,5 dl soyayoghurt
½ agurk
1 hvitløksfedd, finhakket
¼ sitron, presset
1 ts olivenolje
salt og pepper

Avokadorøre:
3 stk avocado
½ sitron, presset
1 ss rød løk, hakket
½ dl soya kremost eller creme fraiche på havremelk.

Topping:
En håndfull bladspinat
½ Zucchini
1 gulrot
7-8 cherrytomater 
gresskarfrø

Slik gjør du:

  1. Klargjør de tre rørene.
    Hummus: Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og smak til med salt og pepper.
    Tzatziki: Riv agurken og legg i et dørslag til vannet har rent av. Bland agurk med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper.
    Avocado Pipe: Mos avokado med en gaffel og bland de øvrige ingrediensene til røren.

  2. Sett rørene i kjøleskapet. Kantskjær brødene.

  3. Tilsett 1/3 av brødskivene på en tallerken. Fordel tzatziki og avocadorøre utover brødet. Legg så ett lag til med brødskive.

  4. Fordel hummus ovder det andre laget av brød og avslutt med en siste lav av brødskive.

  5. Dekk sandwichkaken med plastfolie å la stå i kjøleskap i ca. 3-4 timer.

  6.  Smør kremost over hele sandwichkaken.

  7. Pynt med zucchini, frø, cherrytomater, gulrøtter og grønne blader.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri Vegansk Sandwichkake