Glutenfri sukkerkake

Tips! Oppskriften passer godt til bløtkake og marsipankake.

10 biter50 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

3 dl Semper Mix, Fin Mix, Mix med fiber eller Lavprotein Mix
Semper Pofiber, til å strø formen
50 gr smør
2 egg
1 1/2 dl sukker
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 dl vann, varmt

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 175°C. Smør en kakeform og strø med Pofiber.

  2. Smelt smør å la det kjøles ned.

  3. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smøret.

  4. Tilsett mel, bakepulver og vaniljesukker i eggedosisen og rør forsiktig. Rør inn vannet.

  5. Kaken stekes i ca. 35 minutter. Kontroller med en pinne om du er usikker på om kaken er ferdigstekt.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri sukkerkake