Glutenfri sjokolademousse

En glutenfri dessert for den som elsker sjokolade

Glutenfri Sjokolademousse

Ingredienser:
1 pkt Semper White Chocolate Brazil Nut Cookies eller Semper Triple Chocolate Cookies
Ferske kirsebær

Sjokolademousse:
1 avokado
4 bananer
4 ss kakao
3 stk dadler, uten stein
¼ ts kanel

Fyll:
1 boks kokosmelk
½ tsk vaniljesukker
1 ss honning

Kirksebærfyll:
3 ½ dl fryste kirsebær, tint

Topping:
Ferske kirsebær
Glutenfri sjokolade, hakket

Slik gjør du:
1. Ha avokado, bananer, kakao i en foodprosessor. Tilsett dadler og kakao. Kjør til det blir en jevn og kremaktig blanding.
2. Åpne boksen med kokosmelk. Skrap bort det tykke, ytterste laget kokosmelk med en skje og legg det i en bolle.
3. Tilsett honning og vaniljesukker. Visp kokoskrem til ønsket konsistens (ca. 3 minutter).
4. Finn frem serveringsglass: smuldre en kjeks i bunnnen av glasset. Legg langvis kirsebær, sjokolademousse, smuldret kjeks og kokoskrem.
5. Garner med hakket sjokolade, smuldret kjeks og ferske kirsebær på toppen. 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri Sjokolademousse