Glutenfri smörgåstårta

sandwich-kake med kylling og bacon

Glutenfri sandwich-kake

Sandwich kake med kylling og bacon

8-10 biter
God sandwich kake inspirert av club sandwich

2 pakker Semper Grova XL
2 pakker bacon (280 gr totalt)
300 gr fryst grillet salatkylling
10 skt soltørkede tomater
3 dl matyoghurt (10%)
1 dl strimlet gressløk
1 ts dijonsennep
½ ts salt
1 klype peppar
400 gr kremost, romtemperert

Pynt:
1 zucchini
Parmesan
Ruccola
Ertespirer

Slik gjør du:

  1. Stek bacon sprø i en stekepanna. La fette renne av på kjøkkenpapir. Hakk så baconet.

  2. Bland majones, yoghurt, gressløk, kylling, sennep og pepper.

  3. Hakk soltørkede tomater. Tilsett de hakkede tomatene og 2/3 av baconet i røren.

  4. Kanskjær brødet. Legg 1/3 av brødskivene på et fat. Fordel halvparten av røren utover brødskivene. Fortsett med 1/3 av brødskivene og den andre halvdelen av røren. Avslutt med site lag av brødskivene.

  5. Dekk sandwichkaken med plastfolie å la stå i kjøleskapet i ca 3-4 timer.

  6. Smør kremost over hele sandwichkaken.

  7. Garner med grønnsaker, bacon som er igjen og riv parmasan over kaken.

Tips! For å få fine former på pynten kan man bruke en ostehøvel når man skjærer agurken. Kutt tynne skiver som gjør det enklere å være kreativ  og lage morsomme figurer.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri sandwich-kake