Glutenfri Rullekake med sjokolade

En spennende rullekake med smak av havre, kakao, kaffe og kokos

Glutenfri Rullekake med sjokolade

Ingredienser:

Blanding nummer 1 (mørk):
200 g romtemperert smør
1,5  dl sukker
1 dl kakao
8 dl Semper Ren Havre
0,5 dl sterk kaffe eller espresso

Blanding nummer 2 (lys):
150 g romtemperert smør
1,5 dl sukker
5 dl Semper Ren Havre
1 ss vaniljesukker
2 dl kokosflak
0,5 dl melk

Slik gjør du:
1. Visp sammen smør og sukker i “blanding nummer 1” i en egen bakebolle.
2. Gjør det samme med “blanding nummer 2” i en egen bakebolle. 
3. Tilsett de øvrige ingrediensene i hver sin bolle og elt sammen til en jevn fast deig.
4. Kjevle ut “deig1” mellom to bakepapir ca. 25x35.  Gjør det samme med “deig 2”
5. Legg deig 2 oppå deig 1 på et bakepapir, og rull sammen til en rullekake. 
6. Legg rullekaken med bakepapir i kjøleskapet i 1-2 timer til den er kald.
7. Hell perlsukker på en et bakepapir og rull kaken i sukkeret.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri Rullekake med sjokolade