Glutenfri pasta Linguine Avokado

Oppskrift på glutenfri pastarett

Glutenfri pasta Linguine med Avokado

Ingredienser:
150g Semper EKO Linguine
2 st Avokado
1 Hvitløksfedd, grovhakket
½ sitron, saften
1 dl persille
1 dl Parmesanost, revet
Olivolje
Salt og pepper
Cherrytomater

Topping:
Nøtter eller frø

Slik gjør du:
1. Kok pasta etter instruksjoner på forpakningen.
2. Sett ovnen på 200°C
3. Fordel cherrytomater med kvist på en plate med bakepapir. Hell over olivenolje, salt og pepper.
4. Stek cherrytomatene i ovnen i ca 10-15 min
5. I en kjøkkenmaskin bland avokado, hvitløk, sitronsaft, persille og ost.
6. Hell ut kokevann fra pastaen.
7. Bland avokadorøren med pastaen.
8. Serveres med cherrytomater, revet ost og olivolje. Toppes med dina favoritnøtter.

 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri pasta Linguine med Avokado