Glutenfri pasta-jar med chevre och rödbeta

Oppskrift på glutenfri pasta i en krukke

Glutenfri pasta-jar med chêvre & rødbeter

Pasta-Jar med Chêvre & Rødbeter- glutenfri pasta i en krukke.

1 stor glasskrukke

2 dl Semper Penne Tricolore
3 stk  rødbetter
½ brokkolihodet
1 dl Soyabønner
4-5 cherrytomater
½ zucchini til pynt
1 neve valnøtter
1 neve ruccola
2 skiverprosciutto
½ avokado
Timian
Salt og pepper


Chêvrekrem:
200 gr chêvre
2 dl crème fraiche
1 hvitløksfedd
honning
salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen på 200 °C grader.

  2. Skjær rødbeter i båter. Hell olivenoljen i og legg hvitløk i en ildfastform sammen med rødbetene. Topp med timian.

  3. Stek i ca 10 minutter.

  4. Forbred chêvrekremen. Skjær bort skallet skalet på osten. Spar en del av osten til pynt. Mos resten av chêvreosten med en gaffel. Bland crème fraiche og presset hvitløk i en skål. Tilsett osten og visp til en glatt krem. Smak til med honning, salt og pepper.

  5. Kok pastan som beskrevet på forpakningen.

  6. Hell pastaen i ett dørslag og skyll i kaldt vann.

  7. Fordel chêvrekremen i bunn av glasskrukken.

  8. Skjær brokkolien i mindre biter og legg i krokken sammen med skinken.

  9. Fordel ruccola, tomater, bønner og avokado over brokkolien.

  10. Fortsett med pasta og rødbeter.

  11. Topp med revet zucchini, chêvreost og valnøtter.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri pasta-jar med chêvre & rødbeter