Glutenfri knekkebrødpizza med to ulike toppinger

Når det mest svenske vi kjenner møter det mest italienske opptår gode smaker. Det er enkelt og smaker bare supergodt.

2 store halvdeler20 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

2 halvmåner Semper Knekkebrød

GRESK SMAK
1 halvdel
1–2 ss tomatpuré
1 pk fetaost
1/2 rødløk
6–7 sorte olivener
salt og pepper
olivenolje

Topping etter steking
2 never ruccola
1 neve spinat

ITALIENSK SMAK
1 halvdel
1–2 ss tomatpuré
150 g prosciutto
1/2 pære
Parmesan eller vellagret ost, revet
salt og pepper
olivenolje

Topping etter steking
2 never ruccola

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200°C.
  2. Smør et tynt lag med tomatpuré på knekkebrødene.
  3. Legg på valgfri topping. Drypp over litt olivenolje.
  4. Kle et stekebrett med bakepapir og legg på knekkebrødene. Stek knekkebrødene ved 200 °C i ca. 10 minutter.
  5. Topp knekkebrødpizzaen med ruccola og server.


Tips!
Strø gjerne over ristede nøtter og ferske urter.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri knekkebrødpizza med to ulike toppinger