Glutenfri havremelk

For å lage din egen havremelk trenger du en silduk, en blender og noen glassflasker. Husk å lage havremelken din med glutenfrie havregryn!

Glutenfri havremelk

ca. 7 dl

3 1/2 dl Semper Havregryn
2 ss kokosolje
1 liter vann
1 ts honning
en klype salt
Valgfri booster:
1 krm gurkemeie, 1 ts kardemomme, 1 ts vaniljepulver

Slik gjør du:

  1. Varm kokosoljen slik at den blir flytende.

  2. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør et par minutter.

  3. Hell melken igjennom silduken og klem ut så mye væske som mulig. Bland inn valgfri booster i melken om du vil og bland. Hell melken på rene flasker og oppbevar dem kaldt. Ikke glem å riste før bruk. Melken holder seg ca. 3 dager i kjøleskapet.

Tips! Bruk din hjemmelagde havremelk til Over-natten-grøtPannekaker og Nice cream.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri havremelk