Glutenfri granola med yoghurtparfait

Lag din egen glutenfrie granola

Glutenfri granola med yoghurtparfait

Lag din egen glutenfrie granola med yoghurtparfait - en enkel derssertlignende frokost.

Ingredienser:
Yoghurt (ca 1 stor ss til hver person)
Friske bær
Granola

Ingredienser – Granola:
Havregrynsblanding
7dl Sempers Ren Havre
1 ss kanel
1 ss kakao
0,5 ss kardemomme
3 ss rapsolje
2 ss honning


Nøtteblandning:
2 dl mandler
2 dl cashewnøtter
1 dl hasselnøtter
1 ts kanel
1 ss honning


Topping:
2 dl kokoschips

Slik gjør du:

  1. Forvam ovnen på 200° C.
  2. Bland havregryn, frø, kardemomme, kanel, kakao, honning, vann og olje.
  3. Rist havregrynsblandingen i ovnen i ca 20 min med stadig omrøring.
  4. Rist nøttene noen minutter i en varm stekpanne. Topp med kanel og honning.
  5. Bland de ristede nøttene med havregrynsblandingen.
  6. Tilsett kokoschips, bland og oppbevar i ett glass.
  7. Fordel yoghurt i små skåler. Topp med granola og friske bær.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri granola med yoghurtparfait