Glutenfri Cookie Dough Yogurt Ice Cream

Is + glutenfri kakedeig = suksess

Glutenfri Cookie Dough Yogurt Ice Cream

Ingredienser:
1 pakke Semper Triple Chocolate Cookies
2 dl 
Semper Mix eller Fin Mix
100 g smør
1 dl farinsukker
1 egg
1/2 ts salt
1/2 ts vaniljesukker
100 g mørk sjokolade
50 g hasselnøtter (kan byttes til mandel)
3 ½ dl vaniljeyoghurt

Slik gjør du:
1. Bland smør, farinsukker, egg, salt och vaniljesukker med en miksmaster.
2. Tilsett melmix og bland.
3. Hakk sjokolade og hasselnøtter grovt og ha det i røren.
4. Tilsett yoghurt og bland godt.
5. Fordel røren i en form. Smuldre Semper Triple Chocolate Cookies på toppen
. Dekk til med lokk og la stå i frysen i minst 3 timer.

 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri Cookie Dough Yogurt Ice Cream