Glutenfri beetburger

Glutenfri beetburger

ca 6 burgere 

6 st Semper Frallor med fiber
1 dl Semper Pofiber
3 dl Semper Havregryn
5 kokte rødbeter
200g tofu
1 gul løk
1 dl Chiafrø
2 ss olivenolje
1 fedd hvitløk
½ potte fersk basilikum
salt og pepper

Eks. på fyll-
skivet tomat, gjerne gul
salat
spirer, gjerne fra rødbetter

Dressing
1 dl god olivolje
1 mynte potte
3 ss citronsaft
salt

svart pepper

Slik gjør du: 

  1. Start med å rive eller bland rødbetene i en food prosessor.

  2. Tilsett de andre ingrediensene og bland til alt er blandet skikkelig. Tilsett litt vann hvis det føles for tørt. La dem ligge en stund før du steker.

  3. I mellomtiden lag dressing for burgere - Hell alle ingrediensene i en bolle og bland med en stavmikser til en grønn dressing! Smak til med litt salt og pepper. Sett til side.

  4. Form til burgere, ca 6 stk.

  5. Stek på mellomvarme i ca 4 minutter på hver side.

  6. Grill brød halvdelene og legg ut på underdelen, toppes med salat, spirer og tomat skiver. Topp med litt dressing, og ha til slutt på brød!

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri beetburger