Glutenfri avokado og pochert egg sandwich

4 pers

4 skiver grillet Semper Toasty havre (kan bruke Toasty fiber)
4 egg
1 ss eddik
klype salt
8 cherrytomater
2 avokado
1 klype tørked chiliflakes
bønnkarse til å pynte med

Slik gjør du: 

  1. Begynn med å pocher egget. Kok opp vann. Skru av platen akkurat i det det begyner å koke og tilsett eddik og salt. Knekk ett egg i en kopp. Bruk en skje til å røre med i vannet slik at det blir en virvel. Hell så egget i virvelvannet. Hvis egget ikke holder seg samlet kan man hjelpe til med en skj. La egget bli liggende i vannet en stund. Ta opp egget med en hullsleiv. Eggeplommen skal være litt kremig i konsistensen.
  2. Legg tomatene i en stekepanne med litt olivenolje og rist/stek dem raskt.
  3. Legg de grillede brødskivene på ett skjærebrett, legg på en halv avokado på hver av brødskivene og mos med en gaffel. Legg på egget, tomat og strø med chilliflakes og karse! Tilslutt tilsettes salt, pepper og hell på litt olevenolje!

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Glutenfri avokado og pochert egg sandwich