Glutenfria cakepops med pepparkaka och choklad

Vakre kake pops som kan varieres i det uendelige.

Cakepops med pepperkake og sjokolade

15 st

2 pkt Semper pepperkaker
1 pkt kremost med sjokoladesmak eller naturell
250 g hvit sjokolade

Topping:
1 pkt Semper Strawberry White Chocolate Cookies, smuldred
sukker, å sette klubbene i når de skal stivne.

15 stk grillspyd

Slik gjør du:

  1. Kjør pepperkakene i en kjøkkenmaskin til de er smuler. Tilsett kremost og bland til en jevn røre.

  2. Lag 15 stk boller.

  3. Sett en pinne i hver ball og la klubbene stå i fryseren i ca 40 minutter.

  4. Smelt sjokoladen og forbred ett glass fylt med sukker for å sette de ferdige cakepopsene i når de skal stivne.

  5. Dypp bollene i smeltetsjokolade og topp med smuldrede pepperkaker.

  6. Sett klubbene i det sukkerfylte glasset og la de avkjøles i kjøleskapet.

  7. Ta frem klubbene en stund før servering.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Cakepops med pepperkake og sjokolade