Glutenfrie cake pops med pepperkaker og sjokolade

Vakre cake pops som kan varieres i det uendelige.

Cake Pops med pepperkaker og sjokolade

15 st

2 pkt Semper pepperkaker
1 pkt kremost med sjokoladesmak eller naturell
250 g hvit sjokolade

Topping:
1 pkt Semper Salted Caramel Chocolate Chip Cookies, farget sukker
sukker, glass med sukker til å sette kaken i når sjokolade skal stivne.

15 stk grillspyd

Slik gjør du:

  1. Kjør pepperkakene til smuler i en foodprosessor. Tilsett kremost og bland til en jevn deig.

  2. Lag 15 stk kuler.

  3. Sett en pinne i hver kule og la de stå i fryseren i ca. 40 minutter.

  4. Smelt sjokoladen og gjør klar glass med sukker. 

  5. Dypp kulene i smeltet sjokolade og topp med smuldrede cookies eller farget sukker.

  6. Sett de ferdige cake pops'ene i glassene med sukker,  og la de stå i kjøleskapet til de skal serveres.

  7. Ta frem klubbene en stund før servering.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Cake Pops med pepperkaker og sjokolade