Glutenfri Brytebrød

Perfekt ved store middager, eller på et koldtbord.

Brytebrød

12 biter

1 pk Semper Lantbrødmix (inkl. tørrgjær)
3 dl lunkent vann (40 °C)
1/2 dl olivenolje

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 250 °C

  2. Ha vann og olje i en bakebolle.

  3. Tilsett melet og tørrgjæren (spar 1 dl av melet til utbaking). Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med eltekrok og elt til en jevn og noe klebrig deig.

  4. Kle et stekebrett med bakepapir. Del deigen i 12 biter og trill rundstykker. Legg dem med 1-2 cm mellomrom på stekebrettet. Pensle med litt olje mellom bollene så de blir enklere å dele.

  5. Stekes i ovn i ca. 10 minutter og la brødet avkjøles før servering.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Brytebrød