Glutenfri Blåbærmuffins

Perfekt når du får uventet (eller ventet) besøk.

Blåbærmuffins

ca 30 stk.

1 dl Semper Havregryn
3 1/2 dl Semper Fin Mix, Mix eller Lavprotein Mix
2 egg
2 dl sukker
125 g smør
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 dl vann eller melk
1 1/2 dl blåbær

Slik gjør du:

  1. Visp sammen egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og ha det i røren.

  2. Bland det tørre i en bolle.

  3. Tilsett melblandingen vekselvis med vann/melk. Fordel røren i muffinsformer og ha litt blåbær i hver form.

  4. Stekes ved 225 °C i ca. 12 minutter. 

Tips! Bruker du melk, får du finere farge på muffinsene.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Blåbærmuffins