Glutenfri bananmuffins

Deilige, mumsete og passer som et lite mellommåltid. Tilsett gjerne litt valnøtter for smakens skyld.

Bananmuffins

ca. 20 stk

2 dl Semper Bokhvete og Teff mel
1/2 dl brunt sukker
1 krm salt
1 ts vaniljesukker
1/2 ts bikarbonat
1/2 ts bakepulver
2 dl glutenfri havremelk eller annen melk
1/2 dl rapsolje
1 banan, most
50 g valnøtter, hakket (valgfritt)

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200°C.

  2. Bland sammen alle de tørre ingrediensene, havremelk og rapsolje og visp til en glatt røre.

  3. Tilsett banan og visp litt til. Tilsett valnøtter om du ønsker det.

  4. Fordel røren i muffinsformene. Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Bananmuffins