Glutenfrie apple crunchy oat cookies

Enkle cookies med smak av eplepai.

Apple crunchy oat cookies

ca 20 st

2 dl Semper Bovete & Teff mjöl
1 1/2 dl Semper Havregryn eller annen glutenfri havregryn
100 g smør, romtempurert
1 ss lys sirup 
1/2 dl sukker

1 klype salt

1 1/2 ts vaniljesukker 
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts kanel

2 ss eplejuice
3/4 dl tørkede epleterninger eller epleringer, hakkede 

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen på 175°C.

  2. bland mel, smør, sirup,sukker, salt, vaniljesukker, bakepulver og kanel i en kjøkkenmaskin til en kornete deig. 

  3. Tilsett eplejuicen, havre og epleterninger.

  4. Elt deigen deretter inn i en rull som er ca 5 cm tykk og skjær skiver, ca 1/2 cm tykk. Legg skivene på ett stekebrett med bakepapir. 

  5. Stek kakene i midten av ovnen i ca 12 minutter eller til de har en fin gyllen farge. 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Oppskrift / Apple crunchy oat cookies